Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012

Vampire Academy 5: Δεσμώτες Ψυχών

Τέλη Σεπτεμβρίου επιστρέφει η επιτυχημένη σειρά βιβλίων Vampire Academy της Richelle Mead. Τα βιβλιοπωλεία θα κατακλυστούν από τις  περιπέτειες βαμπίρ και νταμπίρ, που βρίσκονται στις σελίδες από τους Δεσμώτες Ψυχών. 
Οι Δεσμώτες Ψυχών (Spirit Bound ο αγγλικός τίτλος) είναι το 5ο βιβλίο της σειράς νεανικής φαντασίας που είχε κυκλοφορήσει και παλιότερα από την IntroBooks, αλλά πλέον έχει εξαντληθεί.
Οι πιστοί φίλοι του VA είδαν τον Ιούνιο να κυκλοφορεί με μεγάλη επιτυχία το 6ο και τελευταίο βιβλίο, η Τελευταία Θυσία από τις εκδόσεις Διόπτρα, το οποίο κατέλαβε θέση στα ευπώλητα των μεγάλων βιβλιοπωλείων. Χαρακτηριστικό της επιτυχίας του VA είναι ότι συνολικά έχουν πουληθεί περισσότερα από 4,5 εκατομμύρια βιβλία της σειράς και οι Δεσμώτες Ψυχών κατάφεραν να φτάσουν μέχρι την 1η θέση στη λίστα με τα bests eller των New York Times. (Το Vampire Academy έχει μείνει στη συγκεκριμένη λίστα για 44 συνεχόμενες εβδομάδες.)
Απόλυτα συγχρονισμένη με τις τάσεις της εποχής, η Richelle Mead διατηρεί έναν πολύ ενεργό λογαριασμό στο tweeter, όπου μπορεί να την αναζητήσει (και να συνομιλήσει μαζί της) οποιοσδήποτε αναγνώστης της.

Update: Τον Φεβρουάριο, αναμένεται να ξεκινήσει και στη χώρα μας η νέα σειρά της Mead, το Bloodlines, που ήδη κάνει επιτυχία στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Update 2: Μείνετε ενημερωμένοι παρακολουθώντας τις ενημερώσεις στο σχετικό ελληνικό group στο fb.

Δεν υπάρχουν σχόλια: